Impressum

Regit GmbH
Heinkelstr. 1
93049 Regensburg

Handelsregister: HRB 13826

Registerrechtbank: Kantongerecht Regensburg (Amtsgericht Regensburg)

Directeur: Christopher Thaus

legal(at)mautpilot.nl

Uittreksel van het handelsregister

Uittreksel van het handelsregister downloaden

Contact

Contact Formulier

Omzetbelasting

Omzetbelasting-identificatienummer volgens §27 a Wet inzake de omzetbelasting:

DE291528732

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie stelt een platform voor online geschillenbeslechting (OS) ter beschikking: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Wij zijn niet bereid noch verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures tegenover een beslechtingsinstantie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Verantwoordelijk voor de inhoud: Christopher Thaus, adres zie hierboven

Als dienstenaanbieder zijn wij overeenkomstig § 7 I TMG (Duitse telemediawet) verantwoordelijk voor eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstenaanbieder echter niet verplicht, overgedragen of opgeslagen externe informatie te bewaken of te onderzoeken op omstandigheden die op een illegale activiteit duiden.

Verplichtingen inzake het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Een desbetreffende aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop wij kennis hebben genomen van een concrete wettelijke overtreding. Bij bekend worden van zulke wettelijke overtredingen zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. Op de inhoud daarvan hebben wij geen invloed. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud ook geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de aanbieder of exploitant van de betreffende pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van plaatsen van de link op mogelijke wettelijke overtredingen gecontroleerd. Illegale inhoud was op het moment van plaatsen van de link niet herkenbaar.

Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina's is echter zonder concrete aanknopingspunten voor een wettelijke overtreding ondoenbaar. Bij bekend worden van zulke wettelijke overtredingen zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de exploitant van de website opgestelde inhoud en werken op deze pagina’s vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor verveelvoudiging, bewerking, verspreiding en elke wijze van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen voor particulier, niet-commercieel gebruik toegestaan.

Indien de inhoud van deze pagina niet door de exploitant werd gemaakt, werden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name wordt inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht vinden, dan verzoeken wij u, ons hierop te wijzen. Bij bekend worden van zulke wettelijke overtredingen zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.